Otto-Brandt

SamarbetspartnersDela

AMT

Utvecklandet av AMT:s sortiment började 2005 ur viljan att skapa kvalitet på en helt ny nivå, en nivå som man aldrig tidigare hade sett i båtbranschen. Detta ambitiösa mål uppnåddes, för det är just denna kvalitet som lyft AMT till ett av de ledande båtmärkena i Finland. Kvaliteten är odiskutabel vid tillverkningen, oberoende om det är frågan om material, utrustning eller finish. Allting skall vara toppkvalitet.

Vi anser att hemligheten bakom den höga kvaliteten är att AMT tillverkas i Finland, över trettio års erfarenhet av båttillverkning och yrkeserfarenhet som kommit med tillverkningen av över 30 000 båtar. Ju mer man fokuserar på kvaliteten under tillverkningen, desto säkrare och bekvämare rör du dig på vattnet. Kvaliteten syns och känns i bruk, i materialen, i utrustningen och i finishen. Alla dessa är i särklass i AMT båtar. Kvaliteten garanterar också att en AMT är nästan som ny och värdet högt också efter många år.

AMTs modeller hittar du på www.amtboats.fi.

Faster

Fasters egenskaper har finslipats till det extrema i professionellt bruk. I åratal har polis och räddningsverk litat på Faster och hjälpt till att skapa en slitstark bruksbåt. Det ovanligt starka och obehandlade marinaluminiumet är mera lättskött och tjockare än materialet i de flesta andra aluminiumbåtarna på marknaden. Höga relingar, bastanta räck och inre däckets grovpolering gör att Fastern är trygg och säker. Den geniala bottenplanen garanterar optimal hantering också under mycket svåra väderförhållanden, även om båten är tungt lastad.

Fasters hemsidor: www.faster.fi.

Bildgalleri

Stäng
Stäng