Otto-Brandt

PolarisDela

Polaris grundades 1954 då produktionen av snöskotrar inleddes. Allt sedan dess är Polaris-produkterna kända för sin höga kvalitet och företaget har länge varit en pionjär på marknaden. Polaris var den första som introducerade IRS oberoende fjädring och progressiv bakvagnsfjädring på marknaden. De senaste åren har motortekniken gjort stora framsteg och motorerna har utvecklats till lätta, ekonomiska 2-takts CFI (Cleanfire Injection) och fyrtaktsmotorer med lägre utsläpp. Polaris är en av de främsta tillverkarna av snöskotrar, fyrhjulingar och motorcyklar i världen.

Polaris började tillverka fyrhjulingar, även kallade ATV eller i folkmun ”Mönkkis”, år 1985. Bland de främsta säljargumenten finns PVT-kraftöverföring, hydrauliska skivbromsar, automatisk hundraprocentig fyr- eller sexhjulsdrift som kopplar till elektriskt. Dessutom är Polaris känt för sina utomordentliga köregenskaper tack vare den långt utvecklade IRS-fjädringen, en teknik som möjliggör oberoende fjädring. Polaris har fått erkännande för sina egenskaper i branschtidningars test och jämförelser både i Finland och utomlands. I Finland har Polaris varit en klar marknadsledare redan nio år i rad.

Victory-motorcyklarna började tillverkas 1998. Redan första tillverkningsåret fick Victory det prestigefyllda priset ”Best Cruiser” i tidningen Cycle World. Victory introducerades i Finland våren 2010.

Polaris hemsidor är www.polaris.fi.

Polaris snöskotrar

Även den mest krävande snöskoterföraren hittar sin like i Polaris sortimentet, du hittar garanterat en modell som passar dina behov. Modellerna delas in i fyra grupper: Sport-, Crossover-, Deep Snow, och arbets- och långfärdssnöskotrar. Inom dessa grupper finns det ett stort antal olika modeller, för att kunden ska hitta den mest lämpliga snöskotern.

Hela sortimentet av Polaris snöskotrar hittar du här.

Polaris terrängfordon

Polaris terrängfordon förenar nytta och nöje i allt fler finländares liv. Med dem kan man göra alla sorters jobb på alla möjliga och omöjliga platser där det behövs kraftiga tag och ordentlig arbetskraft. Tack vare det stora urvalet tillbehör blir terrängfordonen mångsidiga arbetsmaskiner som kan sköta snöskottandet, vägsandning, transport av virke och byggmaterial, flyttning av landmassor, åkerarbete och mycket annat. På fritiden kan man med hjälp av en Polaris fiska, köra till fritidssysslor och butiken, göra utfärder i naturen och varför inte åka till skolan? Polaris har också fått ett bra rykte Off Road.

Polaris fyrhjulingar hittar du här.

Polaris Ranger terrängfordon hittar du här.

 

Pure Polaris –tillbehör och utrustning

Pure Polaris-märket är originaltillbehör och utrustning för din Polaris.

Det breda sortimentet omfattar tillbehör, servicedelar, accessoarer, kläder och mycket mera, som hjälper dig att göra din Polaris till den du behöver.

Det breda sortimentet av Pure Polaris tillbehör och utrustning finns här.

 

Victory

För skaparna bakom den första Victory-motorcykeln stod det klart att man inte prutar på unik design, köregenskaper och kvalitet, och för dessa egenskaper tar man inte heller extra betalt. Detta var grundidén bakom Victory vars första exemplar tillverkades 1999. Victory har idag satt sin egen prägel på motorcykelvärlden med sin estetiska design och sina utomordentliga köregenskaper.

Victory präglas av högklassig amerikansk kvalitet vars främsta egenskaper är pålitlighet och hållbarhet. De främsta formgivarnas handarbete är iögonenfallande och syns i minsta detalj. Varje modell är ett konstverk skapat av passionerade produktutformare. Varje modell har sin egen karaktär, men alla har samma stora hjärta, en 97 hästars, 1734 kubikmeters Freedom V-Twin motor. Denna stora, stiliga kraftkälla smälter smidigt in i Victorys design och är en viktig del av Victorys stiliga utseende.

Victorys kollektion hittar du här.

Victory-motorcyklar hittar du i din närmaste Bike World -butik.

Bildgalleri

Stäng
Stäng