Otto-Brandt

Honda Power EquipmentDela

Honda Power Equipment

Honda introducerade den första produkten i Honda Power serien 1953 då en jordbruksmaskin med helt ny teknologi kom ut på marknaden för att underlätta arbetsbördan i den japanska landsbygden och i fiskarsamhällena. Under alla årtionden efter det har Honda utvidgat sitt sortiment av produkter som idag omfattar ett mycket brett sortiment av jordfräsar, gräsklippare, utombordsmotorer, generatorer, vattenpumpar, snöslungor och elverk för olika maskiner och apparater.

Idag har Honda tillverkat över 100 miljoner Power produkter, och de har en betydande roll i människors privat och arbetsliv runtom hela världen. Som världens största motortillverkare har Honda tagit det som en av sina största uppgifter att utveckla produkter som hjälper stärka harmonin mellan människor och naturen. Till grundvärderingarna hör bl.a. energibesparing, miljövänlighet och att utveckla användarvänliga produkter. Oy Brandt Ab har importerat Honda Power produkter till Finland sen 1984.

Honda är världens största motortillverkare som tillverkar bl.a. gräsklippare, generatorer, snöslungor, vattenpumpar, stationärmotorer m.m. Det breda sortimentet är för både privat- och professionellt bruk.

Honda Power Equipments hela sortiment finns på internet-sidan www.hondapower.fi.

(Alla Hondas hemsidor är på finska)

Bildgalleri

Stäng
Stäng