Otto-Brandt

VarumärkenDela

Honda Marine-utombordsmotorer

Honda är världens mest erfarna tillverkare av fyrtakts utombordsmotorer och är det mest köpta utombordsmotormärket genom tiderna, vars första modell lanserades redan 1964.

Honda Marine –utombordmotorer hittar du på www.hondamarine.fi.

Honda Power Equipment

Honda är världens största motortillverkare som tillverkar bl.a. gräsklippare, generatorer, snöslungor, vattenpumpar, stationärmotorer m.m. Det breda sortimentet är för både privat- och professionellt bruk.

Honda Power Equipments hela sortiment finns på internet-sidan www.hondapower.fi.

Honda-fyrhjulingar

Världens mest köpta fyrhjuling, som kom ut på marknaden långt före alla andra, år 1970. Bakom den framgångsrika fyrhjulingen ligger pålitlig teknik, mångsidiga bruksmöjligheter, stor dragkraft och arbetseffektivitet.

Hondas sortiment av fyrhjulingar hittar du på www.hondamonkijat.fi.

Honda-motocrosscyklar

En armada av motocrosscyklar som vunnit en beundransvärd mängd mästerskap i Finland och i resten av världen. Utbudet omfattar modeller för juniorförare till professionell nivå.

Honda motocross-cyklarna finns på websidan www.hondabikes.fi.

Honda-motorcyklar

Världens största motortillverkares utbud av motorcyklar, bland dem hittar man alternativ för alla olika motorcykelklasser och för alla förare, från kvartersföraren till tävlingsföraren.

Honda motorcyklar hittar du på www.hondabikes.fi.  

Honda-utrustning, delar och tillbehör

Hondas originaldelar, accessoarer och tillbehör är designade specifikt för varje modell, för att garantera att de passar din Honda produkt. Med dessa produkter kan du vara säker att din Honda håller som en Honda ska, år ut och år in.

Hondas breda sortiment av accessoarer, reservdelar och tillbehör hittar du på www.hondabikes.fi.

Ligier

Den legendariska F1-biltillverkarens mopedbilsmodeller har fräsch design samtidigt som modellerna hedrar fabrikens långa och framgångsrika historia inom motorsporten. Det senaste exemplet på detta är den nya specialmodellen RS Racing – en fullt utrustad bil med perfekt finish som kombinerar marknadens bästa kvalitet med ungdomlig sportighet. Ligier mopedbilar är gjorda för över 15 år fyllda ungdomar med mopedkörkort.

Ligiers mopedbilar hittar du på www.ligier.fi

Samarbetspartners

FASTER

Fasters bruksegenskaper har finslipats i arbetsbruk. I åratal har polis och räddningsverk förlitat sig på Fasters kvalitet och egenskaper, därför är det en ypperlig båt för privatbruk, också i mycket hårda väderförhållanden.

Läs mer om våra sammarbetspartners.

Silver

Fem män bestämde i början på 1990-talet att de skulle förverkliga sin dröm om att bygga en aluminiumbåt i världsklass som tål Nordeuropas hårda förhållanden. För att göra detta lämnade de sina jobb hos en annan båttillverkare och startade eget. Den första båtmodellen vann genast priset som bästa båt för trolling. Sedan dess har urvalet vuxit från en modell till en hel armada. Silver övergick till TerhiTec-gruppen och som nu representerar ägarfamiljens vilja att vara den mest uppskattade båttillverkaren av praktiska båtar i hela Europa.

Läs mer om Silvers historia här.

Silvers båtmodeller finns på www.silverboats.fi

Silver båtarna tillverkas av TerhiTec Oy

Terhi

Rikets president, Urho Kekkonen, invigde Nordens största småbåtsfabrik Terhi i februari 1972 i ett litet fiskehemman i Reso. Endast två år senare tillverkades redan den 10 000:de båten. 

Läs mer om Terhis historia här.

Terhis modellutbud finns på www.terhi.fi .

Terhi båtarna tillverkas av TerhiTec Oy

Torqeedo

Torqeedo är marknadens effektivaste eldrivna utombordsmotor, som kommer att klara sig bättre ju strängare miljödirektiven blir. Den är säker, både för naturen och föraren. I den ljudlösa, rena och ekonomiska Torqeedon finns mera propellerkraft och längre räckvidd för batterierna (upp till 6-8h) än i många andra eldrivna utombordsmotorer. Du kan alltså röra dig på vattnet längre än normalt och längre sträckor.

Torqeedos hemsidor är www.torqeedo.fi.

Torqeedo importeras av Oy Brandt Ab

Stäng
Stäng